Postojeći sam korisnik

Novi kod tinteitoneri.com

Koristite sve pogodnosti koje Vam nudi prijava :

 • Osobni korisnički račun
 • Spasite sve Vaše printere na jednom mjestu
 • Spasite beskonačan broj adresa za isporuku i fakturiranje
 • I mnogo drugi ...
 Prijava / Registracija
0,00 KM
Katalog proizvoda

Ricoh TYPE 1220, Premium Zamjenski Toner Crni 10000 Stranica

Šifra proizvoda: 1204
Proizvođačev broj artikla: 888087 (TYPE 1220D)
21,37 KM 25,00 KM
(bez 17% PDV-a.) plus Cijena dostave
(sa 17% PDV-a) plus Cijena dostave
  Dostupno odmah

Za kupovinu potrošnog materijala za svoj uređaj, imate nekoliko mogućnosti i mnogo različitih razina kvalitete. Kvaliteta današnjih proizvoda kreće se od vrlo visokih do vrlo niskih, sa svakom razinom između. Sa ovim tipovima proizvoda se susrećete na našem tržištu:

 • Originalni potrošni materijal (OEM)
  Najskuplja opcija na tržištu. U ovom slučaju, uređaj i potrošni materijal proizvodi ista firma. Na primjer: ako imate HP-ov uređaj, OEM potrošni materijal je proizveden od strane HP-a.
 • Obnovljeni/reciklirani i punjeni potrošni materijal
  Obnovljeni/reciklirani potrošni materijal izrađuje se rastavljanjem "OEM" kasete, zamjenom istrošenih dijelova, punjenjem, ponovnim sastavljanjem te testiranjem. Neki proizvođači zamjenjuju samo dijelove koji su istrošeni, a neki će jednostavno izbušiti rupu u bočnoj strani spremnika, napuniti patronu i nazvati to obnovljenim/recikliranim/zamjenskim proizvodom.
 • Kompatibilni potrošni materijal
  Kompatibilni potrošni materijal proizvode proizvođači nevezani za proizvođače printera. Sve je novo na spremniku, uključujući sve dijelove i samu patronu. Najsličnije je s kvalitetom i sastavom originalne boje. Ugledni proizvođači imaju ISO certifikate i slijedit će stroge mjere kontrole kvalitete kako bi osigurali da kvaliteta ispisa kao i broj ispisanih stranica bude isti ako ne i veći od originalnih proizvoda.
  Svi naši proizvodi imaju ISO 9001 kao i ISO 14001 certifikat koje možete vidjeti na ambalaži naših proizvoda. Uzimanjem svog potrošnog materijala kod nas osiguravate kvalitetu ispisa kao i dugoročnost Vaših štampača. Na sve naše proizvode nudimo godinu dana garancije, imate pravo na reklamaciju kao i na povrat novca.

Naši kompatibilni proizvodi su posebno dizajnirani za stvaranje vrhunskih ispisa. Korisnici mogu očekivati da će sa svojim uređajem proizvesti jake i žive boje na papiru. Naši artikli su izrađeni na profesionalnim strojevima i timovima inženjera i sve sa jednim jedinim cilijom : ponuditi istu kvalitetu kao i originalni proizvodi.

Colorblack
Kind of productToner-Kit
KeywordsReplacement Toner, Color Toner, Laser Cartridge, Lasertoner, Toner, Toner-Cartridge, Toner-Kit, Tonerkartusche
BrandDigitalTrading
DescriptionDigitalTrading Toner-Kit black replaces TYPE-1220D
EngineRicoh Aficio 1015
Packaging typeKartonage
Product categorySupplies
Kind of product (2)Toner
economy setNo
replaced888087,TYPE-1220D
Capacity10000 Stranica
Moja korpa Pretraživač potrošnog materijala za printere Usporedba proizvoda Do Vašeg popisa uređaja Povijest